Bérprogram

Áttekintés

Bérprogramunk áttekinthető, könnyen kezelhető, a menüpontok logikus felépítése miatt.

A Windowsos felületű bérprogramunkat a gyors munkavégzés érdekében úgy alakítottuk ki, hogy az egér nélkül, teljeskörűen billentyűzetről is használható legyen.

Az egycéges változatban egy, míg a többcéges változatban akár 999 vállalkozás számfejtése végezhető el. A bérprogram korlátlan számú számítógépre telepíthető, azzal korlátlan létszám számfejthető.

Bérprogramunk Kompakt és Max verzióban vásárolható meg. A Kompakt verzió helyi gépen használható, abban egyidejűleg egy felhasználó dolgozhat. A Max verzió hálózatban is használható, az adatokat a korszerű MS-SQL adatbázisban tároljuk, egyidejűleg akár ugyanabban a cégben is több személy dolgozhat.

Mind lenyit

A foglalkoztatottak személyi és jogviszonyadatai széleskörűen rögzíthetők. Pl. iskolai végzettségek, eltartottak adatai, csatolmányok, adókedvezmények, juttatások, levonások.
A munkaszerződés és tájékoztató a bérprogramból elkészíthető, ott szerkeszthető, Wordbe vagy PDF-be is elmenthető.
Ha Ön a saját egyedi munkaszerződését szeretné használni, akkor az beimportálható a bérprogramba.

Bérprogramunkban automatikus számfejtés végezhető el, mellyel egy gombnyomásra minden dolgozó bérszámfejtése a személy- és jogviszonytörzsi beállításoknak megfelelően (pl. kedvemények, béren kívüli juttatások) történik. Az így eltárolt számfejtések - ha szükséges -, bármikor módosíthatók is.
Ha Ön az OL Munkaidő-nyilvántartást használja vagy táblázatban rögzíti a dolgozók távolléteit, akkor az így kinyert CSV-fájl segítségével nemcsak a jogviszony beállításainak megfelelően, hanem a táblázatban található távollétek, ledolgozott órák, bérpótlékok figyelembe vételével készítheti el a számfejtéseket.

Eltérő munkarend és munkaidőkeret esetén egyedi naptárban rögzíthetők a dolgozók napjai és ledolgozott óráinak száma. Munkaidőkeret esetén a program jelzi a teljesített és teljesítendő órák száma közötti különbözetet.
A bérprogrammal a naptári éveken átnyúló munkaidőkeret is kezelhető.

Az alkalmi és idénymunkások bejelentése (‘T1042E), számfejtése, az igazolások kiadása könnyen és gyorsan elvégezhető. Lehetőség van az egyszerűsített foglalkoztatás táblázatos rögzítésére is.
Az Efo bejelentő telefonos alkalmazásból is átvehetők az adatok.

Az átlátható, könnyen értelmezhető kimutatásokat nemcsak képernyőn megtekinteni vagy nyomtatni lehet, de azok PDF, Excel vagy Word fájlba is menthetők, így e-mailben is továbbíthatók.
A listák bármely nyomtatóra, így leporellónyomtatóra is nyomtathatók! Átutalási megbízás nyomtatvány is kitölthető a bérprogrammal.

A listákon, így például a bérlapokon, a számfejtett cég logója is megjelenhet.

A programból az alábbi, a bérszámfejtéshez kapcsolódó bevallások és adatszolgáltatások egyszerűen, egy gombnyomásra készíthetők el:
- havi járulékbevallások (‘08, ‘58, ‘08INT),
- egyéb adók bevallása (‘01; cégautóadó, rehabilitációs hozzájárulás),
- NY nullás nyilatkozat
- biztosítottak bejelentése (‘T1041; új és megszűnő jogviszonyok, változások kezelése),
- egyszerűsített foglalkoztatottak bejelentése (‘T1042E),
- OEP ellátás igénylése (foglalkoztatói igazolás; egyéni vállalkozók/őstermelők igénybejelentése)
- tarifa adatszolgáltatás (KSH 1405 egyéni keresetek statisztikája),
- TB-kifizetőhelyi elszámolás (EB23-E1, EB23-F1),
- TB-kifizetőhelyi adatszolgáltatás XML (EB_KIFADAT_01),
- az SZJA-adatszolgáltatás modulból az SZJA-bevallások (‘53), BEVTERVK, 'K71 és 'K91 adatszolgáltatás.
A bevallások már a bérprogramban is ellenőrizhetők az ÁNYK-val, illetve egy gombnyomásra beimportálhatók az ÁNYK-ba.

Szeretné, hogy a dolgozók dokumentumait ne kelljen papíron megkeresnie? Érje el azokat a bérprogramból!
A személyekhez korlátlan számú fájl csatolható, így akár önéletrajzot, munkaszerződést, a bizonyítványokat, orvosi igazolásokat, adókedvezményről szóló igazolást vagy bármilyen más dokumentumot is megtekintheti közvetlenül a bérprogramból.

A bérprogramunkból közel harmincféle nyilatkozat, igazolás érhető el. Pl. kereseti igazolás, családi kedvezményről szóló nyilatkozat, adóelőlegről szóló nyilatkozat, megállapodás munkaviszony közös megegyezéssel történő megszüntetéséről.
Ha Önnek olyan nyilatkozatra, dokumentumra van szüksége, melyet a bérprogram nem tartalmaz, akkor azt Ön megszerkesztheti és beimportálhatja a programba.

A letiltások általában több tételből állnak össze, melyet bérprogramunk automatikusan a megadott jogcímekre bont szét, kiszámítja a behajtási költségátalányt is. A listákon nyomon követhető az egyes jogcímekből teljesítésett és még fennálló tartozások is.

Az elektronikus banki modul nem része az alapprogramnak, ezért azt külön lehet megvásárolni. A modul segítségével jelenleg 20-féle banki formátum, így többek között az Electra (EDIFACT), CS-ÁTUTALÁS fájlok készíthetők el.
Max verzió esetén az utalási lista PDF-ben és az e-banki fájl közvetlenül a bérprogramból e-mailben elküldhető az ügyfél részére.

A bérszámfejtés adatai egy gombnyomásra akár költséghelyenkénti bontásban is átadhatók a Forint-Soft UJEGYKE és WUJEGYKE könyvelőprogramjaiba, illetve más könyvelőprogramokba (pl. Infotéka, RLB, Vectory, Clean-Soft, SAP, Novitax) is.

A Max verzióval a bérlapokat, banki modul esetén az utalási listát és banki fájlt, az egyszerűsített foglalkoztatottak éves jövedelemigazolását közvetlenül a bérprogramból e-mailben lehet elküldeni.

Ezeket ajánljuk még

70 000 - 110 000 Ft + áfa
110 000 - 190 000 Ft + áfa