Bérprogram

Áttekintés

Bérprogramunk áttekinthető, könnyen kezelhető, a menüpontok logikus felépítése miatt.


A DOS-os felületű bérprogramunk egér nélkül, teljes körűen billentyűzetről kezelhető, így gyorsan végezheti vele munkáját.


Az egycéges változatban egy, míg a többcéges változatban akár 999 vállalkozás számfejtése végezhető el. A bérprogram korlátlan számú számítógépre telepíthető, azzal korlátlan létszám számfejthető.


Bérprogramunk nem hálózatos és hálózatos verzióban vásárolható meg. A nem hálózatos verzió helyi gépen használható, abban egyidejűleg egy felhasználó dolgozhat. A hálózatos verzió hálózatban is használható, egyidejűleg akár ugyanabban a cégben is több személy számfejthet.


Mind lenyit

A foglalkoztatottak személyi és jogviszonyadatai széleskörűen rögzíthetők. Pl. iskolai végzettségek, eltartottak adatai, adókedvezmények, juttatások, levonások.
A munkaszerződés és tájékoztató a bérprogramból elkészíthető, onnan PDF-be illetve TXT-fájlba is elmenthető.

Bérprogramunkban automatikus számfejtés végezhető el, mellyel egy gombnyomásra minden dolgozó bérszámfejtése a személytörzsi beállításoknak megfelelően (pl. kedvezmények, béren kívüli juttatások) történik. Az így eltárolt számfejtések - ha szükséges -, bármikor módosíthatók is.

Eltérő munkarend és munkaidőkeret esetén egyedi naptárban rögzíthetők a dolgozók napjai és ledolgozott óráinak száma. Munkaidőkeret esetén a program jelzi a túlóraként számfejtendő órák számát.
A bérprogrammal a naptári éveken átnyúló munkaidőkeret is kezelhető.

Az alkalmi és idénymunkások bejelentése (‘T1042E), számfejtése, az igazolások kiadása könnyen és gyorsan elvégezhető.

Az átlátható, könnyen értelmezhető kimutatásokat nemcsak képernyőn megtekinteni vagy nyomtatni lehet, de azok PDF vagy TXT fájlba is menthetők, így e-mailben is továbbíthatók.
A listák bármely nyomtatóra, így leporellónyomtatóra is nyomtathatók! Átutalási megbízás nyomtatvány is kitölthető a bérprogrammal.

A bérprogramból az alábbi, a bérszámfejtéshez kapcsolódó bevallások és adatszolgáltatások egyszerűen, egy gombnyomásra készíthetők el:
- havi járulékbevallások (‘08, ‘58 és ‘08INT),
- kisvállalati adóbevallás (‘KIVA),
- egyéb adók bevallása (‘01; cégautóadó, rehabilitációs hozzájárulás),
- biztosítottak bejelentése (‘T1041; új és megszűnő jogviszonyok, változások kezelése),
- egyszerűsített foglalkoztatottak bejelentése (‘T1042E),
- OEP foglalkoztatói igazolás,
- tarifa adatszolgáltatás (egyéni keresetek statisztikája),
- az Évzár programból az SZJA-bevallások (‘53), K-s adatszolgáltatások.

A bérprogramunkból 26-féle nyilatkozat, igazolás érhető el. Pl. kereseti igazolás, családi kedvezményről szóló nyilatkozat, adóelőlegről szóló nyilatkozat.

A bérszámfejtés adatai egy gombnyomásra, akár költséghelyenkénti bontásban is átadhatók a Forint-Soft UJEGYKE és WUJEGYKE könyvelő programjaiba.

Ezeket ajánljuk még

89 000 - 249 000 Ft + áfa
110 000 - 190 000 Ft + áfa
70 000 - 180 000 Ft + áfa