Számlázás-házipénztár

Áttekintés

Egy programban végezhető el a vállalkozások számára kötelező számlázási és házipénztár-vezetési feladatok. Egyidejűleg több felhasználó is dolgozhat ugyanabban az állományban.

A Számlázás-házipénztár program megfelel a  jogszabályi előírásoknak (áfatörvény, 23/2014. NGM-rendelet), így teljesíti a NAV online számla adatszolgáltatásra vonatkozó előírásait is.

Mind lenyit

A programmal számla, előlegszámla, szállítólevél, proforma számla, árajánlat is készíthető Ft-ban és devizában egyaránt. A devizás számlák esetén a magyar mellett választható más nyelv megjelenítése is (pl. angol, német).
A program figyelmeztet, ha a számla kötelező tartalma hiányzik (pl. értékhatárt elérő számla vagy fordított adózású számla kibocsátásakor a vevő adószáma, EU-s értékesítés esetén a vevő EU-adószáma), így elkerülhető a hibás számlázás.
A számla, egyéb bizonylat nyomtatható vagy PDF-be is menthető.

A program megfelel a jogszabályi előírásoknak (23/2014. NGM-rendeletnek, áfatörvénynek), így a NAV felé online módon adatot szolgáltat az értékhatárt elérő számlákról. Könnyen nyomon követhető az adatszolgáltatások állapota, sikeressége.
A vevő adószáma akár számlázás közben is ellenőrizhető a NAV adatbázisában.

A programmal nemcsak számla készíthető, hanem a kimenő és bejövő számlákról szóló nyilvántartás is vezethető, rögzíthetők a pénzügyi teljesítések is. A kimenő és bejövő számlákról, az értékesítésekről és beszerzésekről különböző szempontok szerint listák nyomtathatók, Excelbe exportálhatók az adatok.
A partnerek felé egyenlegközlő, fizetési felszólító levelek készíthetők.

A vállalkozásnak akár több Ft-os és bármely valutában vezetett házipénztára
Ezekhez pénztárbizonylat, pénztárjelentés is készíthető.

Ha a pénztárgépes nyugtaadási kötelezettsége helyett számlát bocsát ki, akkor ezekről a számlákról a programmal elkészíthető a PTGSZLAH adatszolgáltatás.
A program használatának bejelentéséhez importfájl készíthető a SZAMLAZO nyomtatványnak.
A 23/2014. NGM-rendelet szerinti adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás XML-fájl elkészíthető.

A számlák a Kettős könyvelés és Egyszeres könyvelés programba feladhatók, így gyorsabbá válik a könyvelés. A házipénztár adatai feladhatók a Kettős könyvelés programokba.
A programmal elkészített felvásárlási jegyeket a bérprogramjaink (DOS-os és Windowsos is) a ‘08-as havi járulékbevalláshoz átveszik.

A programhoz több, külön díj ellenében vásárolható modul is tartozik.
- EPR (kiterjesztett gyártói felelősség) modul.
- E-számla (PKI) modul.
- E-számla (EDI) modul.
- EKAER-bejelentő modul.
- CSV-importálás modul.

Ezeket ajánljuk még

110 000 - 190 000 Ft + áfa
39 000 Ft + áfa
69 000 Ft + áfa
129 000 Ft + áfa
189 000 Ft + áfa
249 000 Ft + áfa