Tisztelt Ügyfelünk!

Telefonközpontunk munkanapokon 10-12, illetve 14-16 óráig érhető el!

Tanácsadó szolgáltatásunkat megújítottuk

A tanácsadó szolgáltatásunk nemcsak telefonos segítségnyújtást, hanem egy hírszolgáltatást is tartalmaz. Híreinkben aktuális adózási, munkaügyi, számviteli és egyéb adminisztratív problémákat foglalunk össze.

Telefonos tanácsadásunkat egy előzetesen megküldött kód alapján tudják igénybe venni ügyfeleink, akik 2022. október 1-je után vásárolták meg új felhasználóként programjainkat, vagy felhívásunkra kifizették a tanácsadás éves díját.

Telefonrendszerünkkel szeretnénk azt a célt elérni, hogy elsősorban azok kapjanak telefonos tanácsadást, akik ezért a szolgáltatásért évek óta fizetnek, és a 2023. évre is kifizették már az éves díjat. Telefonközpontunk képes az ügyfél beazonosítására.

Természetesen minden ügyfelünkkel kapcsolatot kívánunk tartani, de azt elsősorban e-mailben.

Azon ügyfeleink akik nem rendelkeznek a telefonos tanácsadáshoz szükséges kóddal, azoknak a kérdéseit e-mailben vagy postai levélben tudjuk fogadni, abban az esetben, ha programhibára utaló jelet talál.

TELEFONOS TANÁCSADÁSUNK ÉVES DÍJA:

16 500 Ft + áfa / naptári év

Szolgáltatás megrendelése

Természetesen új megrendelőink a szerződés szerint az év végéig ingyenesen vehetik igénybe a tanácsadást a megküldött kód megadásával.

A telefonközpont és menüinek használata:

Főmenüből választható kódok:
Kezelő kapcsolása:
0 gomb
Megrendelés:
1 gomb
Szoftvertanácsadás:
2 gomb

Amennyiben még nem rendelkezik telefonos kóddal vagy új ügyfelünk, kérjük, válassza a 0 menüpontot, illetve megrendeléssel kapcsolatos kérdése esetén az 1 menüpontot!

Ha a Szoftvertanácsadás menüpontot választotta, akkor kell megadni az ötjegyű, cégét azonosító kódját, majd a sípszó után az alábbi tanácsadási csoportok kódszámát.
Programok telepítése, hardverrel kapcsolatos tanácsadás:
602
Bérprogram használatával kapcsolatos tanácsadás:
603
Könyvelőprogramok használatával kapcsolatos tanácsadás:
604
Számlázóprogrammal, készletprogrammal kapcsolatos tanácsadás:
605
Egyéb programokkal kapcsolatos tanácsadás:
606

Pl.: Az Ön kódja 11111, és a telepítéssel kapcsolatos kérdése lenne, akkor a kód az alábbi: 11111602


Fenti rendszerünkkel azt a célt kívántuk elérni, hogy a szolgáltatásért fizetők tudjanak elsősorban személyes kontaktust teremteni munkatársainkkal. Minden ügyfelünkkel kapcsolatot kívánunk tartani, de a fő hangsúlyt az írásbeliségre helyezzük, annál is inkább, mert az elektronikus posta igazán költségkímélő és a leírt problémát nem lehet félreérteni.

Megértését ezúton is köszönjük!