Felvásárlási jegy

Áttekintés

A programmal a magánszemélyektől, őstermelőktől történő felvásárlásról szóló bizonylat (felvásárlási jegy) készíthető. A ‘08-as bevalláshoz a bérprogramjaink átveszik az őstermelők és a felvásárlási jegyek adatait a Felvásárlási jegy programból.

Mind lenyit

A programban rögzíthetők a szállítók törzsadatai (pl. adószám, '08-as bevalláshoz szükséges adatok), melyek a könyvelő programunkba is átadhatók.

Felvásárlási jegy készíthető többféle fizetési móddal (készpénz, átutalás stb.). A felvásárlási jegyen a jogszabályi előírásoknak megfelelő nyilatkozatok, adatok szerepelnek.
A nem készpénzes felvásárlási jegyekhez külön rögzíthetők a pénzügyi teljesítés adatai is.

A Felvásárlási jegy programból a DOS-os és Windowsos felületű Kettős könyvelés programunkba is átadhatók az adatok. A könyvelésbe a szállítók törzsadatai és a kibocsátott felvásárlási jegyek adhatók át.

A DOS-os és a Windowsos bérprogramunk is átveszi a Felvásárlási jegy programból az őstermelők és a felvásárlási jegyek adatait.

A kiállított felvásárlási jegyekről, a felvásárolt termékekről többféle szempont szerint készíthetők listák. A kimutatások megtekinthetők képernyőn, kinyomtathatók, PDF vagy TXT fájlba is menthetők.
A NAV felé történő bejelentéshez importfájl készíthető a SZAMLAZO nyomtatványhoz.

A program DOS-os felületű, mely 32 vagy 64 bites magyar nyelvű Windows XP, Windows 7, Windows 8/8.1 és Windows 10 operációs rendszeren is használható. (Javasolt: Windows 10.)
Felvásárlási jegy a Windowsos felületű Számlázás-házipénztár, illetve a Készletnyilvántartás programokkal is készíthető.

Ezeket ajánljuk még

89 000 - 249 000 Ft + áfa
30 000 - 50 000 Ft + áfa
249 000 Ft + áfa