Bevallás-nyilvántartó

Áttekintés

Bevallás-nyilvántartó programunk célja, hogy a könyvelők, könyvelőirodák munkáját megkönnyítsük azzal, hogy az egyes bevallási kötelezettségek, határidők nyilvántarthatók legyenek. Nyomon követhető, hogy egy-egy bevallás milyen állapotban van, azzal kapcsolatban mikor és melyik ügyintéző végzett el feladatokat.

A Bevallás-nyilvántartó program segítségével a könyvelői munka tervezhetőbbé válik, hiszen látható, hogy egy-egy bevallás milyen állapotban van, azzal még milyen teendők lesznek. A kockázat is csökkenthető, hiszen figyelemmel kísérhető, hogy minden bevallás elküldésre került-e.

Mind lenyit

Mentse bevallásait PDF-formátumban az ÁNYK-ból és adja meg a nyilvántartó programban a fájl helyét. A nyilvántartásban nemcsak a bevallás, hanem az elfogadó nyugta helye is megadható.

Ha valamilyen okból szüksége van a bevallás megtekintésére, akkor elegendő a programunkban előhívnia azt. Nem kell a kinyomtatott bevallást vagy az ÁNYK programban elmentett bevallásokat keresnie, hiszen programunkban gyorsabban megtalálja azt.

Ezeket ajánljuk még

89 000 - 249 000 Ft + áfa
70 000 - 110 000 Ft + áfa
110 000 - 190 000 Ft + áfa