Nonprofit kettős könyvelés program

Áttekintés

A nonprofit kettős könyvelés programunk áttekinthető és egyszerűen kezelhető, így könnyítve meg az Ön munkáját. A program a civil szervezetek kettős könyvelésére, a 479/2016. Kormányrendelet szerinti mérleg és eredménykimutatás elkészítésére alkalmas.

A Windowsos felületű könyvelő programunk fejlesztése során törekedtünk arra, hogy az adatrögzítéshez ne kelljen egeret használni, az billentyűzetről is kezelhető legyen, így segítve a gyors adatrögzítést.

Az egycéges változatban egy, míg a többcéges változatban akár 999 alapítvány, egyesület könyvelése végezhető el. A könyvelőprogram korlátlan számú számítógépre telepíthető, azzal korlátlan tételszám könyvelhető.

A Nonprofit kettős könyvelés (WUJEGYKE) programunk hálózatos verzióban vásárolható meg, mely hálózatban is használható, egyidejűleg akár ugyanabban a szervezetben is több személy könyvelhet.

Mind lenyit

A könyvelő programunkat a billentyűzetről történő kezelésre optimalizáltuk, így gyorsítva meg a munkát.
A vevőkhöz, szállítókhoz jellemző bevétel és költség főkönyvi számla társítható, így a könyvelési tétel rögzítése automatizálható.
A főkönyvi számlatükör mintánk nemcsak magyarul, hanem angolul és németül is tartalmazza a számlák megnevezéseit, így ezeken a nyelveken is elkészítheti a kimutatásait.

A Nonprofit kettős könyvelés programunkkal gyűjtők (költséghelyek, munkaszámok) is kezelhetők. A gyűjtőkről részletes és összesítő kimutatások is lekérhetők.

A kimenő és bejövő Ft-os számlákról áttekinthető formában vezethető az analitika.
Ehhez kapcsolódóan széleskörű listázási lehetőség áll rendelkezésre (összes számla, teljesített, túlteljesített, teljesítetlen számlák, korosítás lista stb.).
A partnereknek egyenlegközlő, fizetési felszólítás, késedelmi kamat és behajtási költségátalány értesítő készíthető. A könyvelő programmal a behajtási költségátalány is kiszámítható.

A kettős könyvelés programból az alábbi bevallások és adatszolgáltatások egyszerűen, egy gombnyomásra készíthetők el:
- PK’42 nyomtatvány a civil szervezetek beszámolójához,
- társasági adóbevallás (‘29),
- audit XML a könyvvizsgálók részére,
- PTGSZLAH adatszolgáltatás a pénztárgép használatára kötelezett, bizonylat-kibocsátási kötelezettségét számlával teljesítők számára,
- SZAMLAZO nyomtatvány a számlázó program bejelentéséhez,
- kisadózó vállalkozások részére juttatott, 1 millió Ft-ot meghaladó kifizetésekről szóló adatszolgáltatás (‘K102).
A bevallások közvetlenül a könyvelő programból importálhatók az ÁNYK-ba.

A könyvelő programból készíthető listák segítik a számviteli és bevallási kötelezettségek teljesítését. A kimutatások nemcsak képernyőn tekinthetők meg, azok bármely nyomtatóra, PDF-fájlba, Excel táblázatba és TXT-fájlba is elmenthetők, így akár e-mailben is továbbíthatóak. Ezen kívül bármilyen más formátum (pl. Word dokumentum, HTML, JPEG) is elérhető a programban.
A listák bizonylat dátuma, áfa szerinti teljesítés dátuma és számviteli teljesítés dátumára is lekérdezhetőek.
Főbb listák:
- főkönyvi adatok (főkönyvi számla kartonok, főkönyvi kivonat, zárókimutatás stb.),
- mérleg és eredménykimutatás (479/2016. Kormányrendelet szerint), cash-flow,
- paraméterezhető lista, ha Önnek olyan kimutatásra van szüksége, melyet a program nem tartalmaz, de annak adatai a mérleg, eredménykimutatás és főkönyvi adatokkal elkészíthetők,
- pénztárbizonylat, pénztárjelentés, 1,5 millió Ft-os készpénzforgalomról szóló kimutatás,
- bevallásokat segítő kimutatások (pl. tagi kölcsön átlaga, kisadózó lista).

A könyvelő programunkkal elkészíthető a 479/2016. Kormányrendelet 1. számú melléklete szerinti mérleg és 2 számú melléklete szerinti eredménykimutatás.
Az eredményszámláknál megadható, hogy az az alaptevékenységhez, közhasznú tevékenységhez vagy vállalkozási tevékenységhez kapcsolódik, így az eredménykimutatáson az ennek megfelelő oszlopba kerül a főkönyvi számla értéke.
Az eredménykimutatás tájékoztató sorait (pl. központi költségvetési támogatás) is kezeljük.

A Nonprofit kettős könyvelés programunk számlázó funkcióval is rendelkezik.
A belföldi partnereknek Ft-ban a jogszabályi előírásoknak megfelelő számla készítése egyszerű. A határozott idejű számlák teljesítési időpontját a program automatikusan állapítja meg a számlázás során is.
A program megfelel a 23/2014. NGM-rendelet előírásainak, az adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás funkcióval is rendelkezik, illetve az online számla adatszolgáltatást is teljesíti az értékhatárt meghaladó számlákról.

A Kettős könyvelés (WUJEGYKE) programunk elnyerte a könyvvizsgálóbarát szoftver minősítést.
A kettős könyvelés programjainkból a Magyar Könyvvizsgálói Kamara kérésének megfelelően elkészíthető az audit XML fájl.

Ezeket ajánljuk még

89 000 - 249 000 Ft + áfa
70 000 - 110 000 Ft + áfa