Blog image

Az egyre gyarapodó adminisztratív terhek megkövetelik egy könyvelőiroda munkatársaitól, hogy minél hatékonyabban szervezzék a feladataikat. Az Adriana csapatától megszokhatták, hogy az automata bank könyvelés folyamatos fejlesztésével évek óta segítik a könyvelőket. Visszajelzésük alapján, a még manuális módszert választó könyvelők körében, a szoftveres bank könyvelés bevezetésének legnagyobb akadálya, hogy az ügyfél nem küldi nekik a megfelelő formátumban az adatokat. 

Ezt az elakadást oldja fel az Adriana Connect és teszi lehetővé akár a napi bank könyvelést. Nézzük meg, hogyan!

A könyvelő meghívja a vállalkozót a Connect rendszerébe, ahova a PSD2 közvetlen banki kapcsolatnak köszönhetően be tudja kötni a bankszámláját. Így naponta, automatikusan megérkeznek a bankszámlához tartozó tranzakciós adatok. A bekötéssel a vállalkozó csak olvasási jogot ad a könyvelőnek, aki így már gombnyomásra át tudja venni a friss banki adatokat az Adriana-ba és pár perc alatt lekönyveli a bankot. Ez a megoldás a vállalkozónak és könyvelőnek egyaránt kényelmes, hiszen a hozzáférés 180 napig aktív, így évente csupán 2 alkalommal szükséges pár percet foglalkozni vele.


Azoknak, akik eddig a fájlbekérési nehézségek miatt nem mertek belevágni az Adriana-ba, ajánljuk figyelmébe a következő Forint-Soft - Adriana webináriumot:
2023.09.26-án 9:00 és 11:00 óra között.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezzen ezen a linken!
https://r.adriana.hu/forint-soft-ingyenes-webinarium-202309

Az Adriana Connect kényelmes, hiszen a könyveléshez szükséges adatok azonnal kéznél vannak, így a könyvelő nincs az ügyfélre utalva, magának osztja be az idejét és így elkerülheti a feltorlódott munkát, az abból adódó felesleges stresszt. Nézze meg Ön is a bemutatót!

További kérdéseikre az Adriana ügyfélszolgálatán készséggel válaszolnak:
e-mail: ugyfelszolgalat@automatik.hu
telefon: +36 1 850 8422.