Blog image

A Forint-Soft bérprogramokban már korábban elérhetővé tettük az Adatlap folyamatos keresőképtelenség igazolásához (EB_FOLYKK_01) űrlaphoz az XML-fájl elkészítését. A MÁK 2024. április 30-án módosította az űrlapot, melyen már importálható az XML-fájl.

Az EB_FOLYKK_01 űrlap az alábbi linken érhető el:
https://magyarorszag.hu/szuf_ugyleiras?id=ffccf021-17d3-445f-83f3-85145913adaa&_n=adatlap_folyamatos_keresokeptelenseg_igazolasahoz_(eb_folykk_01)

A bérprogramjainkban ugyanabban a menüpontban készíthető le ez a fájl is, ahol az EB_IGBEJ_01 űrlaphoz is.

Az UJTB (DOS-os) programban a menüpontba belépéskor választható ki a nyomtatvány, míg a windowsos felületű bérprogramban a Folyamatos keresőképtelenség mezőben történő jelöléssel választható ki a nyomtatvány.

A Forint-Soft bérprogramok által elkészített XML-fájl az űrlapon az ügyfélkapus bejelentkezést követően, a beküldés módjának kiválasztása után (természetes személy vagy cégkapu), az Adat XML feltöltése menüpontban importálható.
Fontos, hogy a beküldés módjának kiválasztása után a következő képernyőre lépve semmilyen egyéb mező ne legyen kézzel kitöltve, rögtön importálni kell az XML-fájlt, majd ezt követően lehet még az esetleg szükséges jelöléseket megtenni.