Blog image

Gyakran a szoftveres bank könyvelés egyik legnagyobb akadálya egyes ügyfelek hozzáállása. Előfordul, hogy nem időben, vagy nem megfelelő formátumban küldik a bankkivonatot, ezáltal a feltorlódott a munka stresszt okoz a könyvelőnek, megnő a hibázási lehetőség és olykor emiatt csúsznak a határidők is. Ha Ön is tapasztalt már hasonlót, ajánljuk figyelmébe az Adriana Connect-et, melynek fő előnye, hogy:
1. a banki tranzakciók automatikusan megérkeznek a szoftverbe. Hasonlóan ahhoz, ahogy az OSA rendszerben a számlák automatikusan elérhetőek.
2. Nem kell várni az ügyfélre, hogy hozza a kivonatot. A tranzakciók mindig rendelkezésre állnak, ezáltal bármikor naprakész banki adatokkal dolgozhat és szabadabb lesz az Ön időbeosztása.
3. A tranzakciók megjelenése egységes, egyformán néz ki a Connect-ben különböző bankok esetében is. Ez könnyebb áttekinthetőséget és gyorsabb könyvelést eredményez.

Nézze meg a tájékoztatót egy rövid videóban!

https://r.adriana.hu/adriana-connect-video-2023-11-28



Az Adriana csapata jövő héten egy online bemutató keretében részletesen ismerteti az Adriana Connect szoftver működését is, amit 2023 év végéig díjmentesen tesznek elérhetővé az Adriana előfizetőknek.

A webinárium időpontja: 2023. 11. 28. (kedd) 9:00-11:00.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezzen ezen a linken!
https://r.adriana.hu/forint-soft-ingyenes-webinarium-2023-11

Nézze meg Ön is a bemutatót, tegye egyszerűbbé a bank könyvelését!

További kérdéseikre az Adriana ügyfélszolgálatán készséggel válaszolnak:
e-mail: ugyfelszolgalat@automatik.hu
telefon: +36 1 850 8422.