Konverter 2024

Áttekintés

A Forint-Soft Konverter programmal a számlázó programokból elkészíthető adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás XML-fájlok dolgozhatók fel úgy, hogy abból a Kettős könyvelés programjainkba (UJEGYKE és WUJEGYKE) és Egyszeres könyvelés programunkba (UJEGYSZ) átadhatók az adatok.

A Konverter program segítségével bárki által fejlesztett, a magyar jogszabályi előírásoknak (23/2014. NGM-rendeletnek) megfelelő számlázó programból feladhatók a számlák a könyvelő programjainkba.

A program magasabb verzióval a banki tételek, a bejövő számlák és az online pénztárgépek adatai is feldolgozhatók.Mind lenyit

A Konverter program FREE verziójával az adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás XML-fájlból készíthető feladás a könyvelő programba.
A feladás kizárólag a számlanyilvántartás adatait tartalmazza, könyvelési tételt nem. Egy feladás során legfeljebb 50 db számla dolgozható fel.

A kimenő Ft-os számlák az adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás XML-fájlból, valamint a NAV Online számla rendszerének megfelelő XML-fájlból is beolvashatók.
A STANDARD, PLUS és MAX verzók segítségével egyszerre korlátlan számú számla dolgozható fel és adható át a könyvelő programba könyvelési tétellel együtt.

A Számlázz.hu rendszeréből exportálható CSV-fájl a Konverter program PLUS verziójával dolgozható fel úgy, hogy a kimenő számla nyilvántartásba könyvelési tétellel együtt feladhatók a számlák.

A PLUS verzióval az elektronikus banki rendszerekből kinyerhető fájlok dolgozhatók fel úgy, hogy könyvelési tételként feladhatók a Kettős könyvelés programokba.
Jelenleg kezelt banki rendszerek és formátumok:
- Barion (csv);
- Budapest Bank: internetbankból lekért csv;
- CIB Bank: xls, Business Terminal xls, Business Online csv;
- Erste Bank: csv, Netbankból letöltött csv;
- Gránit Bank: xml;
- Kinizsi Bank: csv;
- K&H Bank: e-bank xls, Electra csv;
- Magnet Bank: xls;
- MKB Bank: csv, stm;
- Oberbank: sta;
- Országos Fizetési Szolgáltató: csv;
- OTP Bank - OTPdirekt: csv, OTP Electra xls;
- Polgári Bank: xml;
- Raiffeisen Bank: csv (DirektNet),
- Takarékbank: Netbank stm (TEXT kivonat);
- Transferwise (csv);
- UniCredit Bank: cam (SpectraLight), csv (SpectraNet).

A MAX verzió segítségével a NAV Online számla rendszeréből letölthetők és feldolgozhatók a számlák, melyek könyvelési tétellel együtt átadhatók a könyvelésbe.

A NAV-tól letöltött online pénztárgép (OPG) adatok feldolgozása és feladása a könyvelésbe.